Szálláshelyek - Hévíz

Szállás Hévíz környékén

Nevezetességek Hévíz környékén

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány

8.1 km távolságra Hévíz belvárosától.

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Kehidakustányon várja vendégeit, 13 medencében 2400 négyzetméternyi vízfelülettel, minősített, kénes gyógyvízzel, nyáron szabadtéri stranddal. A gyógyfürdőben a szabadtéri részen úszómedence és egy gyógyvizes ülőmedence található, míg a fedett részen súlyfürdős, nyakzuhanyos gyógymedence, valamint ülőmedence áll rendelkezésre. A háromszintes élményfürdő mediterrán hangulatot áraszt, és pezsgő szigettel, sodrómedencével, buzgárokkal, nyakzuhanyokkal kínál felüdülést.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Batthyány Kastélyszálló Zalacsány szélén, egy hathektáros park területén fekszik a Batthyány Kastélyszálló, amely termálmedencével, kényelmes szobákkal, széles körű wellness-szolgáltatásokkal fogadja a nyugalomra vágyó vendégeket.
0.3 km távolságra Zalacsány belvárosától, 2.4 km távolságra a látnivalótól (Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány).További részletek a szállodáról: Batthyány Kastélyszálló
Város: Zalacsány
Batthyany Manor House

Batthyany Manor House A 2014. április 1-jén megnyitott Batthyány Kúria teljes felújításon esett át. A szálloda Zalacsány szélén fekszik csendes, kellemes környezetben. A szobák korszerűsítése mellett a hotel lobbija, közösségi terei és parkja is átalakult. A Kúria tágas teraszain igazi élmény a zalai gasztronómia felfedezése.
0.1 km távolságra Zalacsány belvárosától, 2.5 km távolságra a látnivalótól (Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány).További részletek a szállodáról: Batthyany Manor House
Város: Hévíz
Toldi Pension

Toldi Pension
0.5 km távolságra Hévíz belvárosától, 7.8 km távolságra a látnivalótól (Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány).


Kétágyas szobák éjszakánként 12500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Toldi Pension
Város: Alsópáhok
Kolping Holiday Resort

Kolping Holiday Resort
1.2 km távolságra Alsópáhok belvárosától, 7.9 km távolságra a látnivalótól (Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány).További részletek a szállodáról: Kolping Holiday Resort

Holiday Club Apartment Hotel Hévíz
0.1 km távolságra Hévíz belvárosától, 7.9 km távolságra a látnivalótól (Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány).


Kétágyas szobák éjszakánként 20452 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Holiday Club Apartment Hotel Hévíz
Város: Hévíz
Sante Heviz

Sante Heviz
0.3 km távolságra Hévíz belvárosától, 8.1 km távolságra a látnivalótól (Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány).


Kétágyas szobák éjszakánként 19801 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Sante Heviz
Város: Hévíz
Ágnes Hotel

Ágnes Hotel A hévízi termál tótól 600 méterre, barátságos környezetben várja pihenni, felüdülni, gyógyulni vágyó vendégeit az Ágnes Hotel. Szobái és apartmanjai egész évben kényelmes szállást nyújtanak, wellness részlegében pedig kedvére kikapcsolódhat minden itt megszálló.
0.2 km távolságra Hévíz belvárosától, 8.2 km távolságra a látnivalótól (Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány).


Kétágyas szobák éjszakánként 16450 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Ágnes Hotel
Város: Hévíz
Ensana Thermal Heviz

Ensana Thermal Heviz
0.3 km távolságra Hévíz belvárosától, 8.3 km távolságra a látnivalótól (Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány).


Kétágyas szobák éjszakánként 31281 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Ensana Thermal Heviz
Város: Hévíz
Európa Fit Hotel

Európa Fit Hotel
0.5 km távolságra Hévíz belvárosától, 8.5 km távolságra a látnivalótól (Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány).


Kétágyas szobák éjszakánként 52799 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Európa Fit Hotel

Hotel Napsugár Hévíz A Hotel Napsugár egy háromszintes, lifttel, szaunával rendelkező, családias jellegű kisebb szálloda, amely a hévízi tótól 10 percre található.
0.7 km távolságra Hévíz belvárosától, 8.5 km távolságra a látnivalótól (Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány).


Kétágyas szobák éjszakánként 19999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Napsugár Hévíz

Szálloda keresése Hévíz városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: